1420122_10201538310833958_1995294651_n

träna med oss #yourway

Löpträning är enkelt, effektivt och ekonomiskt. Löpträning kan genomföras närsomhelst och varsomhelst. Löpträning är frihet och det finns alltid tid till löpträning, även i det mest hektiska schema. Men när dygnets timmar tycks bli allt färre och alltfler vill ha din uppmärksamhet kan det vara svårt att hitta plats i kalendern för träning enligt schema.

Att löpträna med dina egna tankar kan ladda dina batterier och vara helt underbart. Men om det finns en möjlighet att dela erfarenheter och utmaningar med andra ger träningen dessutom sammanhållning och känsla av tillhörighet. Löpargrupperna är helt enkelt formade för att du ska kunna träna när du själv vill men ändå tillsammans med andra. Hos oss får alla vara med och träna på sina villkor: #yourway #myway #runnersway!

Runnersway är helt enkelt ett löparcommunity oberoende tid och rum. Du kan träna var du vill och när du vill för att därefter dela dina upplevelser med andra. Plattformen som används för detta är sociala medier:

facebook 'www.facebook.se/runnersway'
facebook medlemssida 'Runnersway IF"
instagram '@runnerswayif'
hemsidan 'www.runnersway.se'

För medlemmar i Runnersway IF finns exklusiva möjligheter till gemenskap och information via plattformar i sociala medier . Som medlem i Runnersway IF får du ett årligt medlemskap i idrottsföreningen med tillgång till gruppsidan på facebook.

Som medlem i någon av träningsgrupperna beroende som är beroende av intresse och aktivitetsnivå får du, utöver det årliga medlemskapet i föreningen och tillgång till gruppsidan på facebook, även fördjupat information genom tillgång till den unika gruppsidan via facebook för din träningsgrupp.

Träningsgrupperna löper under tre säsonger om fyra månader vardera under året:
höst: september-december
vår: januari-april
sommar: maj-augusti
Varje vecka har ett nytt tema/träningspass som presenteras på facebookgruppen. Du har sedan veckans 7 dagar på dig att genomföra detta träningspass när det passar dig och ditt schema. Därefter delar du dina erfarenheter och åsikter med text, bild och/eller film via gruppsidan där du också kan hämta motivation och inspiration från andra medlemmar i gruppen. Träningsgrupperna är alltså helt oberoende geografiskt läge eller klockslag!

Träningsgrupper

#runnerswaymama